WORKSHOP ZENESZERZŐKNEK - A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!


2016.02.04.

Toshio Hosokawa és Eötvös Péter vezetésével 2016. november 12-16. között az Eötvös Péter Kortárs Zenei Alapítvány workshopot szervez zeneszerzők részére a Budapest Music Centerben. Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 1.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Az Eötvös Péter Kortárs Zenei Alapítvány workshopot szervez zeneszerzők részére 2016. november 12-16. között a Budapest Music Centerben.

A kurzus nyitott bármely nemzetiségű jelentkező számára, melyet tanulmányaikat végző és aktív zeneszerzők részére hirdetünk meg.

Professzorok:
TOSHIO HOSOKAWA, zeneszerző (Japán)
EÖTVÖS PÉTER, karmester, zeneszerző (Magyarország)

A kurzus munkájában közreműködik a THReNSeMBle együttes.
Karmester: Horváth Balázs (zeneszerző, karmester és egyetemi adjunktus)

Program:
A zeneszerző részvevők által beküldött művek, melyeket próbál és előad az együttes, a kurzus munkája a professzorok vezetésével zajlik.

Kurzus munkanyelvei: angol, német, francia, magyar

Helyszín: Budapest Music Center (1093 Budapest, Mátyás u. 8.) www.bmc.hu

Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 1.

A következőkben meghatározott zenemű(vek) beküldését várjuk: szóló- vagy kamaradarabok az alábbi hangszerelés szerint (bármely hangszer-összetételben): fuvola, oboa, klarinét, ütőhangszerek - 1 játékos (tam-tam, bass drum, 3 triangulum, vibraphone, crotals, 4 Japanese wind bells [Furin], 4 rins, 2 timpani), zongora, hegedű, brácsa, csello.


A zeneművek maximális hossza 10 perc.
 Az aktív részvételre történő kiválasztás feltétele, hogy a jelentkezéssel egyidőben a több mint 70% készültségű zenemű is beadásra kerüljön.
A válogatás a zeneszerzők által beküldött partitúrák és a jelentkezési anyag alapján történik.

További információk és jelentkezés: http://eotvosmusicfoundation.org/?node=events&id=94

Köszönjük partnereinknek, hogy lehetővé teszik a kurzus megrendezésést: Budapest Music Center, Art Mentor Foundation Lucerne, Japán Alapítvány, Goethe Intézet Budapest.